Tweede editie ‘Heuvelrug Loopcircuit’ staat in de startblokken!

logo circuitNa het succes van vorig jaar bundelen vier bestaande hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug opnieuw hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve loper een mooie sportieve uitdaging aan te bieden: het ‘Heuvelrug Loopcircuit’. De loopevenementen kenmerken zich door een mooi en gevarieerd parcours en vinden plaats op prachtige bosrijke locaties verspreid over de Utrechtse Heuvelrug.

De evenementen zijn: De Jan van de Pol Voorjaarsloop (22 april), de Ameronger Koploop (13 mei), de Cuneraloop in Rhenen (3 juni) en de Heuvelrugloop in Maarn op 17 juni.

Om mee te doen, neem je deel aan minimaal drie van de vier lopen uit het circuit op de 10 km. Per leeftijdscategorie zijn mooie prijzen beschikbaar en je ontvangt een leuke (circuit)herinnering. Deelname is gratis. Je betaalt wel voor iedere loop afzonderlijk. Inschrijving voor het circuit gebeurt automatisch, bij inschrijving voor de afzonderlijke lopen. Zie hiervoor de afzonderlijke websites.

Meer informatie over het loopcircuit is te vinden op www.heuvelrugsport.nl/loopcircuit. De opmaak van het eindklassement en prijsuitreiking vindt plaats na afloop van het laatste evenement, de Heuvelrugloop in Maarn. Het eindklassement is daarna uiteraard ook te vinden op deze website.

(Zie ook, de Veenendaalse Krant en De Rijnpost)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s