‘Nobeltje’ Ameland: Gouden sponsor van de Jan van de Pol Voorjaarsloop!

“’Nobel’  staat voor ons voor genieten. Van Ameland, de wijdsheid van het wad, de stilte en de rust.”, aldus Barend Nobel, eigenaar van het hotel , café, en horecaonderneming ‘Nobel’ uit Ameland. Zijn overgrootvader Willem Barend sr. was ooit de grondlegger van het ‘Nobeltje’ de bekende Amelandse likeur, en inmiddels, vier generaties verder, uitgegroeid tot de smaak van Ameland!

Ameland en onze loop zijn voor altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. We zijn dan ook trots om te kunnen vermelden dat ook dit jaar Nobel onze loop steunt als ‘gouden sponsor’. We willen onze vrienden uit Ameland enorm bedanken voor deze steun!

Nobeltje_Likeur

Op onze sponsorpagina stelt ‘Nobeltje’ zich nader aan u voor.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s