Geslaagde derde editie van de Jan van de Pol Voorjaarsloop!

DSC01401Het zit er weer op! Als organisatie kijken we terug op een zeer geslaagde derde editie van de Jan van de Pol Voorjaarsloop: Een goede sfeer, enthousiaste deelnemers, en ook nog ideaal hardloopweer!  We willen alle deelnemers feliciteren met hun mooie sportieve prestatie! Er werden dit jaar ook zeer scherpe tijden gelopen, en in de strijd om de podiumplaatsen pakten, bij de heren de Veenendaler Erik Dekker en bij de dames Saskia de Vries uit Driebergen-Rijsenburg, de eerste plaatsen, beiden met een – flink aangescherpt – parcoursrecord: Erik en Saskia klokten respectievelijk 34,04 en 39,11 voor hun 10 km. Voor een volledige lijst met uitslagen en foto’s van deze editie, zie hier. En…, de Jan van de Pol Voorjaarsloop 2017 in het nieuws: De Veenendaalse Krant en De Rijnpost.

Als organisatie willen we graag iedereen bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement: alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, Recreatie Midden-Nederland, de Gemeente Rhenen, en Bosbeheer Landgoed Prattenburg. We hebben ook dit jaar weer een mooi bedrag opgehaald voor Stichting BewegingsRecreatie (SBR), meer nieuws over het exacte bedrag en de uitreiking volgt binnenkort. Erg mooi was het om te zien dat ook de sporters van SBR hebben meegenoten van deze dag: Na zelf een sportieve wandeling te hebben gemaakt, hebben zij bij de finish de hardlopers verwelkomd en hen de medailles overhandigd. Kortom, een geslaagde dag!

Voor nu: nogmaals iedereen bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

DSC_0285

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s