Derde editie ‘Heuvelrug Loopcircuit’ binnenkort van start: Een uitdaging voor elke hardloper!

logo circuit

Na twee succesvolle edities gaat het Heuvelrug Loopcircuit binnenkort weer van start. Met dit circuit bundelen vier hardloopevenementen in de regio Utrechtse Heuvelrug opnieuw hun krachten om zowel de recreatieve als de competitieve hardloper een mooie sportieve uitdaging aan te bieden. Het loopcircuit start met de Jan van de Pol Voorjaarsloop op 21 april, gevolgd door de Ameronger Koploop (26 mei), de Cuneraloop in Rhenen (2 juni) en de Heuvelrugloop in Maarn (16 juni). Deze loopevenementen kenmerken zich door een mooi en gevarieerd parcours en vinden plaats op prachtige bosrijke locaties verspreid over de Utrechtse Heuvelrug.

Om mee te doen, neem je deel aan minimaal drie van de vier lopen uit het circuit op de 10 km. Per leeftijdscategorie zijn mooie prijzen beschikbaar en elke deelnemer ontvangt een leuke (circuit)herinnering. Inschrijving voor het circuit gebeurt automatisch bij inschrijving voor de afzonderlijke lopen. Zie hiervoor de afzonderlijke websites. De opmaak van het eindklassement en de prijsuitreiking vindt plaats na afloop van het laatste evenement, de Heuvelrugloop in Maarn.

Meer informatie over het loopcircuit is te vinden op www.heuvelrugsport.nl/loopcircuit.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s