Opbrengst Jan van de Pol Voorjaarsloop 2019 uitgereikt aan SBR Veenendaal

Afgelopen zaterdag, 7 september, is de opbrengst van de vijfde editie van de Jan van de Pol Voorjaarsloop uitgereikt aan de Stichting Bewegingsrecreatie Veenendaal (SBR). Dit jaar hebben we het fantastische (record!)bedrag mogen overhandigen van 2000,- euro. Als organisatie zijn wij bijzonder trots dat we via deze weg de SBR kunnen blijven steunen in hun fantastische werk. Namens de organisatie willen we alle deelnemers, sponsoren, vrijwilligers, en instanties bedanken voor het mogelijk maken hiervan!sbr uitreiking 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s