PrattenburgRun 2019

Zaterdag 12 oktober 2019 wordt de zesde editie van de PrattenburgRun georganiseerd. Deze loop wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden van Landgoed Prattenburg, welke een van de partners is van de Jan van de Pol Voorjaarsloop. De loop kent een parcours van 5km, 10km en  een trailrun van 12,5 km door de Prattenburgse Bossen. Met als start en finish het monumentale Kasteel Prattenburg. Nieuw dit jaar is de KidsRun van 1,3km door de tuinen rond het kasteel! Voor meer informatie en inschrijven zie: http://prattenburgrun.nl/over-de-prattenburgrun/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s