Update Jan van de Pol Voorjaarsloop 2021

Beste sporters,

De beste wensen voor het nieuwe jaar! 

In ‘normale’ tijden zou per 1 januari van het nieuwe jaar de inschrijving voor de Jan van de Pol Voorjaarsloop open gaan. Echter, vanwege de huidige/aanblijvende coronacrisis blijft het voorlopig onzeker of en hoe we de loop dit jaar mogen en kunnen organiseren. De datum voor de editie van 2021 is in ieder geval gezet op 17 april, en mocht het mogelijk zijn de loop daadwerkelijk te kunnen organiseren dan we zullen de invulling (bijv. max. aantal deelnemers) van onze loop aanpassen aan de komende beleidsontwikkelingen. We houden jullie op de hoogte en verwachten eind februari meer duidelijkheid te kunnen geven.

Sportieve groet,

Pepijn en Bas van de Pol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s