De voorinschrijving van de Jan van de Pol Voorjaarsloop 2018 is nu geopend!

Inschrijven kan via deze link

Kosten voorinschrijving is 7,50 euro per persoon en is mogelijk tot 15 april. Na-inschrijving is 10,- euro en is uitsluitend mogelijk op de wedstrijddag, zaterdag 21 april, tussen 11.00 uur en 12.30 uur. De deelnemerslimiet is vastgesteld op 500 startplaatsen.

Inbegrepen in het inschrijfgeld: leenchip tijdsregistratie; verzorging (sportdrank en fruit); medaille (verzekerd bij voorinschrijving, en bij na-inschrijving zolang de voorraad strekt).

Reglement Jan van de Pol Voorjaarsloop 2018

Herinneringsshirt editie 2018. Voor deelnemers van onze editie 2018, of andere geïnteresseerden, is er de optie om ons functionele ‘dry-fit’ herinneringsloopshirt na te bestellen. Dit shirt is speciaal ontworpen voor deze vierde editie van de loop en ook hiervan gaat de opbrengst naar de Stichting Bewegingsrecreatie Veenendaal (SBR). Het loopshirt heeft deze editie de kleur zwart met op de voorkant in goud het logo van onze loop, zie hieronder het shirt van deze editie. Het shirt kost € 9,50 en is verkrijgbaar in de maten S t/m XL (zolang de voorraad strekt!). Bestellen kan door dit even kenbaar te maken via ons contactformulier op de pagina ‘Over ons’ op deze website.

ShirtJvdPolVoorjaarsloop2018

Functioneel ‘dry fit’ herinnerings-loopshirt editie 2018