De voorinschrijving van de Jan van de Pol Voorjaarsloop 2018 is inmiddels gesloten. Echter, na-inschrijving is nog mogelijk! (er zijn nog voldoende startplaatsen beschikbaar, de deelnemerslimiet is vastgesteld op 500 deelnemers).  Na-inschrijving is uitsluitend mogelijk op de wedstrijddag, zaterdag 21 april, tussen 11.00 uur en 12.30 uur bij de inschrijvingspost welke is te vinden nabij de startlocatie.  Kosten bij na-inschrijving zijn 10,- euro en dient contant (en graag gepast) betaald te worden bij de inschrijvingspost.

Inbegrepen in het inschrijfgeld: leenchip tijdsregistratie; verzorging (sportdrank en fruit); medaille (verzekerd bij voorinschrijving, en bij na-inschrijving zolang de voorraad strekt).

Reglement Jan van de Pol Voorjaarsloop 2018

Herinneringsshirt editie 2018. Voor deelnemers van onze editie 2018, of andere geïnteresseerden, is er de optie om ons functionele ‘dry-fit’ herinneringsloopshirt te bestellen. Dit shirt is speciaal ontworpen voor deze vierde editie van de loop en ook hiervan gaat de opbrengst naar de Stichting Bewegingsrecreatie Veenendaal (SBR). Het loopshirt heeft deze editie de kleur zwart met op de voorkant in goud het logo van onze loop, zie hieronder het shirt van deze editie. Het shirt kost € 9,50 en is verkrijgbaar in de maten S t/m XL (zolang de voorraad strekt!). Bestellen kan via de voorinschrijving (als extra besteloptie) of via ons contactformulier op de pagina ‘Over ons’ op deze website.

Shirt 2018

 

Functioneel ‘dry fit’ herinnerings-loopshirt editie 2018